top of page
B1EBCAC1-3BBB-448F-B1ED-FFE82634CF17.jpeg

Política de Privacitat

Avís legal

Les explicacions i informació proporcionades en aquesta pàgina són només explicacions i informació generals i a grans trets sobre com redactar el teu propi document de Política de Privacitat. No has de considerar aquest article com a assessorament legal o recomanacions sobre el que realment has de fer, perquè no podem saber per endavant quines són les polítiques de privacitat específiques que desitges establir entre el teu negoci i els teus clients i visitants. Et recomanem que busquis assessorament legal per a entendre i elaborar la teva pròpia Política de Privacitat.

Política de Privacitat: fonaments

Dit això, una Política de Privacitat és una declaració que divulga una part o la totalitat de les pràctiques de recopilació, ús, divulgació, processos i gestió de dades dels usuaris i clients d'un lloc web. També sol incloure una declaració sobre el compromís del lloc web de protegir la privacitat dels seus visitants o clients, i una explicació sobre els diferents mecanismes que el lloc web aplica per a protegir la privacitat.

Les diferents jurisdiccions tenen diferents obligacions legals sobre el que ha d'incloure's en una Política de Privacitat. Tu ets responsable d'assegurar-te que compleixes amb la legislació pertinent a les teves activitats i ubicació.

Què ha d'incloure's en el document de Política de Privacitat

En termes generals, una Política de Privacitat sol abordar aquest tipus de qüestions: els tipus d'informació que el lloc web recopila i la forma en què recopila les dades, una explicació sobre per què el lloc web recopila aquest tipus d'informació, quines són les pràctiques del lloc web per a compartir la informació amb tercers, les formes en què els teus visitants i clients poden exercir els seus drets d'acord amb la legislació de privacitat pertinent, les pràctiques específiques relacionades amb la recopilació de dades de menors i molt més.

 

bottom of page